Ziet dit bericht er niet goed uit?
Bekijk het in een webbrowser.


PERSBERICHT

Kent u onze literaire talkshow Letteren Live al?

Letteren Live - een talkshow die u gratis kunt delen

Geachte boekhandelaar,

Kent u de literaire talkshow Letteren Live al?

De video’s zijn gemaakt om te delen, om de liefde voor literatuur te delen, ook met uw klanten. U kunt de video’s bijvoorbeeld gebruiken op uw website of social media, of in uw nieuwsbrieven.

In de nieuwste editie staan twee familiegeschiedenissen centraal. Bodil de la Parra vertelt over Het verbrande huis. Een Surinaamse familiegeschiedenis en Martijn Simons over zijn roman De Hollandse droom. Ook Schwob-titels komen in de talkshow aan bod, in de vorige editie vertelt Molly van Gelder bijvoorbeeld over haar nieuwste vertaling van Carson McCullers: Gespiegeld in een gouden oog.

Letteren Live wordt gemaakt door het Nederlands Letterenfonds, SPUI25 en het Parool. Per talkshow staan twee recente boeken centraal; de schrijvers, vertalers of illustratoren worden geïnterviewd door Ronald Ockhuysen (hoofdredacteur het Parool) en Roos van Rijswijk (schrijver en recensent).

Op letterenlive.nl en het YouTube-kanaal van het Nederlands Letterenfonds vindt u alle afleveringen tot nu toe. Daarin onder meer gesprekken met Librisprijswinnaar Rob van Essen, tekenaar Charlotte Dematons (Alfabet), vertalers Barbara de Lange (Virginia Woolf) en Aai Prins (Andrej Platonov), Kees van Beijnum (23 seconden), Wytske Versteeg, Mohammed Benzakour en Marente de Moor.

Alle video’s mogelijk vrijelijk gedeeld worden. Via het YouTube-kanaal van het Nederlands Letterenfonds kunt de afleveringen downloaden, zodat u ze op uw eigen platform kunt gebruiken. U kunt ook de insluitcode (embed code) kopiëren en met behulp hiervan de video op uw website weergeven. Mocht u hierbij praktische hulp wensen, dan bieden wij die graag.

Ook voor feedback houden we ons aanbevolen.

Met een hartelijke #zomerlezen groet,

Hanneke Marttin

Juul Klein Wolterink